tirsdag 26. juni 2012

Frankenjura og Magic Wood

Da var sommerferien i gang og den første turen gikk til Frankenjura og Magic Wood! Først hadde vi en uke i Frankenjura før vi kjørte til Sveits og tilbrakte de siste to ukene med buldring.
Selv om turen var preget av perioder med dårlig vær og varierende klatreforhold så var det digg å være på tur igjen og klatre på stein!

Stein midt i byen!

Klatringen i Frankenjura var brutal! Det var korte ruter, harde flytt og kjipe tak. Mange av rutene var ikke lengre enn 10 meter og det føltes virkelig som å buldre med tau. Men det var gøy og en veldig annerledes type klatring enn jeg har vært borti før. Vi var innom veldig mange ulike felt og fikk sett mye av området. I tillegg fikk vi med oss Enzo Oddo mens han støta på Action Direct! Selv gikk vi en 8a+ rett ved siden av og der fikk vi virkelig kjenne på den berømte pocketklatringen i Frankenjura. Det var en- og to-fingerpockets hele veien, små fottak, og få steder du hadde lyst til å stoppe å klippe. Tøft, men litt vondt også!

Den første ruta vi gikk, en fin 8a ved feltet "Applauskurve"


Etter Frankenjura kjørte vi videre til Magic Woods. De første dagene pøste det ned med regn og vi fikk ikke gjort så mye annet enn å vente på bedre forhold.. (Og ty til en liten inneøkt når det ble for mye venting). Men etter et par dager kom sola (og varmen), skogen tørket og vi kunne buldre!
Vi fór på kryss og tvers i hele skogen og jeg tror vi var innom omtrent alle sektorene og så på nesten alle steinene som er markert i føreren... Jeg fikk prøvd mye forskjellig, gikk noe, og har enda flere prosjekter å komme tilbake til!
Martin gikk omtrent absolutt alt han prøvde på og herjet virkelig! Et par av bestigningene må nevnes som feks. Riverbed (8B), One summer in Paradise (8B), og flash av Foxy Lady(8A), Swiss Beats(7C+) og Master of the Cow(7C+)! Imponerende :)
Min egen tickliste var ikke like imponerende, men fikk gått et par tre 7C'er og en del lettere buldere, jeg klatra som en gal :)

Vi fikk tatt noen bilder og litt film også! Enjoy :)Martin går One Summer in Paradise

Minisex (7C), kult lite takoverheng

Riverbed, 8B

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar